Szczegóły publikacji
Opis bibliograficzny
Wprowadzenie nowego produktu na rynek z zastosowaniem degustacji i badań ankietowych — The introduction of a new product on the market with tastings and surveys / Ewa WALICZEK, Wiesław WASZKIELEWICZ // W: Inżynieria produkcji : inowacje technologiczne i rozwój technik zarządzania : praca zbiorowa / red. nauk. Zbigniew Skuza ; Politechnika Częstochowska. Wydział Inżynierii Produkcji i Technologii Materiałów. — Częstochowa : Wydawnictwo Wydziału Inżynierii Produkcji i Technologii Materiałów Politechniki Częstochowskiej, 2014. — (Monografie / Politechnika Częstochowska. Wydział Inżynierii Produkcji i Technologii Materiałów ; ISSN 2391-632X ; nr 44). — Błędny ISSN: 2080-2072. — ISBN: 978-83-63989-21-7. — S. 40–48. — Bibliogr. s. 48, Abstr.
Autorzy (2)
Dane bibliometryczne
ID BaDAP | 94020 |
---|---|
Data dodania do BaDAP | 2015-11-26 |
Rok publikacji | 2014 |
Typ publikacji | fragment książki |
Otwarty dostęp | |
Czasopismo/seria | Monografie / Politechnika Częstochowska. Wydział Inżynierii Procesowej, Materiałowej i Fizyki Stosowanej |