Szczegóły publikacji

Opis bibliograficzny

Sposoby klasyfikowania i odróżniania produktów spożywczych — [Ways of classifying and distinguishing food products] / Justyna ZUZIAK // W: Nowe wyzwania dla polskiej nauki : edycja 2 : materiały konferencyjne : streszczenia wystąpień, Cz. 2 / oprac. Magdalena Górska, Marcin Kuczera. — Kraków : CREATIVETIME, 2017. — Na s. tyt. dod: Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: Nowe wyzwania dla polskiej nauki : Wrocław 2.12.2017 i Kraków 9.12.2017. — ISBN: 978-83-63058-76-0. — S. 76. — Bibliogr. s. 76


Autor


Dane bibliometryczne

ID BaDAP111834
Data dodania do BaDAP2018-02-02
Rok publikacji2017
Typ publikacjimateriały konferencyjne (aut.)
Otwarty dostęptak

Publikacje, które mogą Cię zainteresować

fragment książki
Metody chemometryczne w identyfikacji pochodzenia produktów spożywczych — [Chemometric methods in identifying the origin of food products] / Justyna ZUZIAK // W: Nowe wyzwania dla polskiej nauki : edycja 2 : materiały konferencyjne : streszczenia wystąpień, Cz. 2 / oprac. Magdalena Górska, Marcin Kuczera. — Kraków : CREATIVETIME, 2017. — Na s. tyt. dod: Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: Nowe wyzwania dla polskiej nauki : Wrocław 2.12.2017 i Kraków 9.12.2017. — ISBN: 978-83-63058-76-0. — S. 75. — Bibliogr. s. 75
fragment książki
Manipulatory robotów przemysłowych i usługowych — [Manipulators of industrial and service robots] / Michał SOIDA, Bartosz WIDERA, Jakub ŻAK // W: Nowe wyzwania dla polskiej nauki : edycja 2 : materiały konferencyjne : streszczenia wystąpień, Cz. 2 / oprac. Magdalena Górska, Marcin Kuczera. — Kraków : CREATIVETIME, 2017. — Na s. tyt. dod: Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: Nowe wyzwania dla polskiej nauki : Wrocław 2.12.2017 i Kraków 9.12.2017. — ISBN: 978-83-63058-76-0. — S. 64. — Afiliacja autorów: Akademia Górniczo-Hutnicza