Szczegóły publikacji
Opis bibliograficzny
Sposoby klasyfikowania i odróżniania produktów spożywczych — [Ways of classifying and distinguishing food products] / Justyna ZUZIAK // W: Nowe wyzwania dla polskiej nauki : edycja 2 : materiały konferencyjne : streszczenia wystąpień, Cz. 2 / oprac. Magdalena Górska, Marcin Kuczera. — Kraków : CREATIVETIME, 2017. — Na s. tyt. dod: Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: Nowe wyzwania dla polskiej nauki : Wrocław 2.12.2017 i Kraków 9.12.2017. — ISBN: 978-83-63058-76-0. — S. 76. — Bibliogr. s. 76
Autor
Dane bibliometryczne
ID BaDAP | 111834 |
---|---|
Data dodania do BaDAP | 2018-02-02 |
Rok publikacji | 2017 |
Typ publikacji | materiały konferencyjne (aut.) |
Otwarty dostęp |