Szczegóły publikacji
Opis bibliograficzny
Food recipe ingredient substitution ontology design pattern / Agnieszka Ławrynowicz, Anna Wróblewska, Weronika T. ADRIAN, Bartosz Kulczyński, Anna Gramza-Michałowska // Sensors [Dokument elektroniczny]. — Czasopismo elektroniczne ; ISSN 1424-8220. — 2022 — vol. 22 iss. 3 art. no. 1095, s. 1-14. — Wymagania systemowe: Adobe Reader. — Bibliogr. s. 13-14, Abstr. — Publikacja dostępna online od: 2022-01-31
Autorzy (5)
- Ławrynowicz Agnieszka
- Wróblewska Anna
- AGHAdrian Weronika Teresa
- Kulczyński Bartosz
- Gramza-Michałowska Anna
Słowa kluczowe
Dane bibliometryczne
ID BaDAP | 139169 |
---|---|
Data dodania do BaDAP | 2022-02-22 |
Tekst źródłowy | URL |
DOI | 10.3390/s22031095 |
Rok publikacji | 2022 |
Typ publikacji | artykuł w czasopiśmie |
Otwarty dostęp | |
Creative Commons | |
Czasopismo/seria | Sensors |
Abstract
This paper describes a notion of substitutions in food recipes and their ontology design pattern. We build upon state-of-the-art models for food and process. We also present scenarios and examples for the design pattern. Finally, the pattern is mapped to available and relevant domain ontologies and made publicly available at the ontologydesignpatterns.org portal.